Bejelentkezés Regisztráció Jelszóemlékeztető
Kategóriák
Termék kereső
Facebook

Általános szerződési feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll!

Üzemeltetői adatok

Cégnév: Windy-Ker Kft.
Székhely: 1106 Budapest, Jászberényi út 47/a
Telephely: 1106 Budapest, Jászberényi út 47/a
Adószám: 10863592-2-42
Bankszámla szám: 11714006-20381381 (OTP Bank)
Elektronikus Ügyfélszolgálat: info@windy.hu
Telefonos Ügyfélszolgálat: [+36 1] 260 5336

Szállítási és csomagolási tarifák

A szállítási költség bruttó 50.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes, alatta bruttó 2.500 Ft. A csomagolás költségeit a termékek egységára tartalmazza. Amennyiben a rendelés túlsúlyosnak számít (az 50.000 Ft összegre számított súly meghaladja a 40kg-ot), cégünk az 50.000 Ft feletti rendelés esetén is a többletköltséget felszámítja. Az esetleges többletköltségről előzetesen, telefonon értesítjük és jóváhagyást kérünk.

Kiszállítás

Webáruházunkban a megrendelt termékeket Ön – a lehetőségekhez képest – 2 munkanapon belül átveheti. Ez a szállítási határidő a telephelyünkön történő személyes átvétel esetére vonatkozik, futárszolgálattal történő kiszállításnál a teljesítés egy munkanappal több időt vesz igénybe.

Személyes átvétel az üzletben:

a megrendelt termékeket a telefonon jelzett időpontban átveheti üzletünkben

1106. Budapest, Jászberényi út 47/a

Nyitva tartás: H-Cs: 07.30-16h, P: 7.30-14h

Futárszolgálat:

A megrendelés véglegesítése előtt a szállítási mód kiválasztásakor Ön látni fogja a szállítási költséget. A futárnak fizetendő összeg tartalmazza a termékek árát és a szállítási költséget is. A csomagokat a GLS Futárszolgálat szállítja házhoz, munkanapokon 8-17 óra között. Szűkebb intervallum megadása a szállítási időre vonatkozóan nem lehetséges.

Kérjük, hogy megrendeléskor olyan szállítási címet adjon meg, ahol a fenti időpontban folyamatosan biztosított a csomag átvételének lehetősége!

Kérjük, hogy a csomag sértetlenségét a futár jelenlétében szíveskedjék ellenőrizni! Sérülés esetén vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv hiányában nem áll módunkban elfogadni.

Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat a következő munkanapon ismét megkísérli kézbesíteni a csomagot. Amennyiben ez ismét meghiúsul, a megrendelt termékeket csak a szállítási költség újbóli felszámolásával áll módunkban Önnek kiküldeni.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az áru átvételekor a futárnak a számlánkon feltüntetett végösszeget fizesse ki!

Győződjön meg arról, hogy a csomagolás sértetlen és a dobozok tartalma megegyezik az elvárt termékkel!


Szavatosság

A Windy-Ker Kft. szavatossági felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga

Minden vevőnek a vásárlástól számított 8 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:

  • Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza a Windy-Ker Kft.-hez.

  • Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre.

  • Elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie.

  • A termékért kiküldünk egy futárt, és legkésőbb az áru megérkezését követő 5 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.

  • Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, a Windy-Ker Kft. nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére.

  • Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.

  • Amennyiben megrendelését a termék kiszállítása előtt, vagy azt követően 8 napon belül lemondja, és számláját előre utalással rendezte, akkor a banki tranzakciós költséggel csökkentve utaljuk vissza a bankszámlájára az áru ellenértékét.

Az elállási jog gyakorlását 17/1999. kormányrendeletben olvashatja.